Vágólapra másolva!
Csütörtökön is rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket

Csütörtökön a Szusza Ferenc Stadionban rendezték a Fehéroroszország-Románia Eb-selejtezőt (0-0), a bukaresti Fanatik portál szerint az MLSZ huligántámadás veszélyére figyelmeztette a román szövetséget, ezért a meccs előtti szokásos sétáját lemondta a román válogatott.

A Ferencvárosi Torna Club bejelentette, hogy Sebestyén Júlia és válogatott műkorcsolyázó tanítványai a Fradiban folytatják.

Egy szoros együttműködés keretein belül többek között a Debrecen csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs és Megyeri Balázs kapus is egy Lexust választott új autójának.

Dzsudzsák Balázs fantasztikus luxusautót kapott Forrás: dvsc.hu

Mike Krack, az Aston Martin sportigazgatója elmondta, mi történt az autóikkal a Forma-1-es Katari Nagydíjon, így kiderült, miért szenvedett égési sérüléseket Fernando Alonso.

A magyar válogatott Szerbek elleni szombati Eb-selejtezője kapcsán felidéztük az aranylabdás magyar focilegenda, Albert Flórián szégyenteljes búcsúmeccsét.