Vágólapra másolva!
Harry Maguire-rel mindig történik valami. A Manchester United angol válogatott játékosa elmondta, hogy a klub korábbi legendás játékosa, David Beckham rengeteget segített neki a jó tanácsaival, miután a szurkolók és a mémgyárosok céltáblájává vált. A 30 éves játékos azonban folyamatosan muníciót szolgáltat a cselekedeteivel, most ugyanis az angol válogatott edzésén egy sorfalbábú törte el kis híján az állkapcsát.

Történt ugyanis, hogy a Manchester City sztárja, Jack Grealish éppen a sorfalbábún támaszkodó Maguire előtt szökdécselt, majd amikor lendületet vett, belerúgott a bábú lábába, az pedig azzal a lendülettel Maguire állkapcsába csapódott.

Maguire az utóbbi időben már nem számít alapembernek a Manchester Unitedban, nyáron Erik ten Hag vezetőedző el is vette tőle a csapatkapitányi karszalagot, ennek ellenére Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya továbbra is bízik benne.

Az 59-szeres válogatott játékos legutóbb szeptember 12-én, a skótok otthonában rendezett Eb-selejtezőn lépett pályára csereként, azonban a beállása után nem sokkal szerencsétlen öngólt lőtt.

Harry Maguire az angol válogatott edzésén Forrás: AFP/Darren Staples

Ezt követően a skót szurkolók Maguire minden labdaérintésénél ujjongni kezdtek, míg az angolok a meccs után folyamatosan gyűlölködő üzenetekkel bombázták a focistát.

A Manchester United angol válogatott játékosa elmondta, hogy a klub korábbi legendás játékosa, David Beckham rengeteget segített neki a jó tanácsaival, miután a szurkolók céltáblájává vált.