Megalázta a Manchester United a száműzött sztárfocistáját

Jadon Sancho
Manchester United's English striker Jadon Sancho reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Manchester City at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 6, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United angol válogatott sztárja, Jadon Sancho augusztus óta nem lépett pályára és teljesen egyedül kell edzéseket végeznie. Az angol klub újabb lépése után egyre egyértelműbb, hogy a 23 éves focista jövője végleg eldőlt.

A manchesteriek vezetőedzője, Erik ten Hag még szeptember elején döntött úgy, hogy kiteszi a keretből Sanchót, amiért a játékos nem végzett megfelelő munkát és kritizálta a holland trénert. A 23 éves szélsőnek fegyelmi okokból a társaitól elkülönítve, teljesen egyedül kell edzenie, de a korábbi hírek szerint egy bocsánatkéréssel jelentősen javíthatna a helyzetén.

A jelek szerint a Manchester Unitednél azonban már végképp elfogyott a türelem, és egyértelműnek tűnik, hogy Sancho ideje lejárt az angol sztárcsapatnál.

Nemrég a carringtoni edzőközpontban készült a keret tagjairól egy csapatfotó, amelyen nem szerepelt a Borussia Dortmundtól 2021 nyarán 85 millió euróért igazolt sztár.

Brit sajtóhírek szerint ez egy újabb jel arra, hogy Sancho többé már nem lép pályára a Manchester United színeiben tétmeccsen, és a klub januárban mindent meg fog tenni azért, hogy megszabaduljon a futballistától.

Forrás