Szoboszlai vallomása, tragédia Angliában, csoda Magyarországon

776031757 fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai celebrates after scoring his team second goal during the English League Cup third round football match between Liverpool and Leicester City at Anfield in Liverpool, north west England on September 27, 2023. (Photo by PETER POWELL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Annyi minden történt október 21-én, hogy még a hírválogatásunk is maratoni hosszúságúnak tűnik, pedig tényleg csak a legfontosabbakat citáljuk most újra elő.

Valamennyi cikk közül kettő kívánkozik az élre: először is Szoboszlai Dominik megható vallomása a Premier League hivatalos közösségi oldalán, ami után már-már természetes volt, hogy csakis egyféleképpen sikerülhet az első liverpooli rangadója.

A másik fontos hír már sokkal szomorúbb: meghalt Sir Bobby Charlton, a Manchester United és az angol válogatott világbajnok legendája.

És, ha már Anglia, gyorsan leírjuk, hogy nem nem csak Liverpoolban, hanem Londonban is játszottak egy rangadót.

Spanyolországban Sergio Ramos csapata meglepte a Real Madridot, de az igazi dráma az Atlético Madrid meccsén volt.

Az NB I-ben is zajlott az élet, a három szombati meccsen összesen 18(!) gól született. Zalaegerszegen a Paks gálázott, míg Újpesten a KTE asszisztált a lilák előadásához. Utóbbi meccs után érdekes volt Szabó István szavait hallgatni. A kecskeméti edzőhöz hasonlóan Kuttor Attila sem alhat nyugodtan.

Foci után kézilabda: a Győri Audi ETO rangadót, míg a DVSC kulcsmeccset nyert a női Bajnokok Ligájában.

A női kosárlabda-bajnokságban egy le nem játszott meccsen voltak a legnagyobb izgalmak, míg a férfi pólóligában egy fantasztikus mérföldkőhöz érkező játékost ünnepelhettünk.

A budapesti úszó világkupán végre megszületett a magyar csapat első két aranyérme! De a nagyszerű teljesítmények mellett továbbra is mindenki arra kíváncsi, hogy mi lesz Milák Kristóffal. Sós Csaba szövetségi kapitány szerint ez a helyzet most.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) az Amerikai Nagydíj sprintkvalifikációja után vizsgálatot indított George Russell ellen az SQ1 végén mutatott feltartásáért.

És végül egy örömteli hír: a Nemzetközi Fair Play Bizottság egy magyar legendát és egy páratlan munkát végző magyar csapatot is díjazott.