Vágólapra másolva!
Csütörtök este a labdarúgó Európa-liga A csoportjának harmadik fordulójában a Freiburg 3-1-re nyert a Topolya otthonában. A német csapat magyar válogatott játékosát, Sallai Rolandot nagy csapás érte, mert sérülés miatt már a 23. percben le kellett cserélni. A meccs után a 26 éves focista elmondta, hogyan sérült meg és mit érzett a balszerencsés helyzet során.

A mérkőzés 21. percében Sallai egy hosszú oldalra átlőtt szabadrúgásra érkezett, majd éles szögből kapu mellé fejelte a labdát, ezt követően pedig a földön maradt és a combját fájlalta.

nyilatkozta az M4 Sportnak Sallai, aki ezután a mérkőzést is értékelte.

Sallai Roland megsérült a Topolya elleni meccsen Forrás: AFP/Andrej Isakovic

"Bátrabban játszottunk, labdabiztosabbak voltunk és gólratörően fociztunk. Igaz, csak bentről láttam a mérkőzést, de azt gondolom, hogy a második félidőben a Topolya felett voltunk jóval minőségben, ezért is tudtunk gólokat szerezni" - tette hozzá a magyar válogatott támadó.

Marco Rossi számára Varga Baranbás súlyos sérülése után Sallai kiválása újabb veszteség lenne a Bulgária és Montenegró elleni Eb-selejtezők előtt, de a Freiburg játékosának remélhetőleg nem kell túl sok meccset kihagynia és pályára léphet majd a magyar válogatott novemberi mérkőzésein.