Ismét egymás ellen léphet pályára a Premier League két magyar sztárja

Hungary v Estonia - International Friendly NurPhoto General News Soccer Soccer Match March 23 2023 23th March 2023 Competition International Friendly MAtch Dominik Szoboszlai Milos Kerkez Hungary Puskas Arena Budapest Robert Szaniszlo Vertical SPORT FRIEN
Dominik Szoboszlai and Milos Kerkez of Hungary during the friendly match at Puskas Arena on March 23, 2023 in Budapest, Hungary. (Photo by Robert Szaniszlo/NurPhoto) (Photo by Robert Szaniszlo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Ismét egymás ellen léphet pályára Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos, ha edzőik is úgy akarják a szerdai ligakupapárharc során.

A Premier League két magyar sztárja már találkozott egymással a pályán, amikor az augusztus 19-i bajnokijukat 3-1-re nyerte a Liverpool az Anfield Roadon. Akkor mindkét magyar válogatott focista csapata egyik legjobbja volt, és Szoboszlai még egy nehezen felejthető mondattal is emlékezetessé tette a találkozást.

November elsején a Ligakupában ismét találkozhatnak egymással, de ezúttal Kerkez lesz otthon, a 20.45-kor kezdődő meccset ugyanis a bournemouth-i Vitality Stadionban rendezik. A hazaiak számára a rossz bajnoki kezdés után minden kis siker fontos lenne, de kérdés, hogy Andoni Iraola akarja-e "koptatni" legjobbjait egy valójában súlytalan meccsen. Ugyanez igaz Jürgen Kloppra is, a Pool számára nyilván sokkal fontosabb a bajnokság, és jellemző a német edző rotációjára, hogy a kevésbé fontos meccseken szívesen pihenteti legjobbjait, például Szoboszlai Dominikot is.

Azért bízunk benne, hogy ma este mindketten pályára lépnek.