Védhetetlen góllal tért vissza a kapuba Gulácsi Péter, de nem ehhez gratulált Bud Spencer lánya

Horizontal
Leipzig's German forward #11 Timo Werner (L)and Leipzig's Hungarian goalkeeper #01 Peter Gulacsi applaud the fans after the German Cup (DFB Pokal) second round football match VfL Wolfsburg v RB Leipzig in Wolfsburg, northern Germany, on October 31, 2023. (Photo by Ronny HARTMANN / AFP) / DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO.
Vágólapra másolva!
Október utolsó napján sem történt kevesebb emlékezetes dolog, mint máskor, azaz ha nem volt ideje tegnap mindent elolvasni, szakítson időt erre az egy cikkre ma, és ígérjük, semmiről sem marad le.

Akinek nem volt oka az örömre, az Szalai Ádám. A magyar fociválogatott korábbi csapatkapitányának ugyanis kis híján tragikus balesetet okozott egy részeg celeb.

Gulácsi Péter is csak annak örülhetett, hogy az ő nevével kezdődött az RB Leipzig összeállítása a Wolfsburg elleni Német Kupa-meccsen. A lefújás után aztán társaival együtt szomorúan ballaghatott le a Volkswagen Aréna gyepéről.

A Fradi még vasárnap verte 3-0-ra az Újpestet, de nem csak a zöld-fehérek játéka miatt marad emlékezetes a meccs: a kezdés előtt kihúzott koreójuk nemzetközi karriert futott be, és még a rajta megidézett színészlegenda, Bud Spencer lánya is gratulált a kreatív drukkereknek.

Ha kíváncsi rá, hogy Szoboszlai Dominik kivel tölti a legtöbb időt, mióta szakított barátnőjével, Gécsek Fannival, akkor jobban teszi, ha máris ide kattint!

Jöjjön egy jó hír szekció: a női kosárlabda Euroligában menetel a DVTK, ahogy a férfi vízilabda-BL-ben ugyanígy tesz a Ferencváros, a magyar minifociválogatott pedig a vb-n tűnik egyelőre megállíthatatlannak.

Örömre üröm, jöjjenek a nap rossz hírei: már nem Pinezits Máté az NB II-es Honvéd edzője, biztossá vált, hogy Szikora Melinda nem lehet ott a női kézilabda-vb-n, és eldőlt, hogy 2034-ben újabb jó pénzért megvett téli világbajnokságot élvezhetünk majd a FIFA jóvoltából.

ARANYLABDA-MÉMEK!