Már a Bundesligában játszó magyar válogatott focista távozásáról beszélnek, ide igazolhat

német foci, Bundesliga, Hoffenheim, Freiburg, Sallai Roland, Szalai Attila
August 19, 2023, PreZero Arena, Sinsheim, GER, 1st FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs SC Freiburg, DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video. in the picture Attila Szalai (Hoffenheim), Roland Sallai (Freiburg) (Photo by Hasan Bratic / Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Török sajtóértesülések szerint visszatérhet a Fenerbahce labdarúgócsapatához Szalai Attila, a német bajnokságban szereplő Hoffenheim és a magyar válogatott védője.

Szalai nyáron igazolt a Bundesligába, de a Hoffenheim színeiben eddig

mindössze négy tétmérkőzésen jutott szóhoz, és közülük is csak egyetlen alkalommal játszotta végig a meccset.

A legelső, Freiburg elleni bajnokiján öngólt vétett, azóta pedig megcsappant benne a vezetőedző bizalma, miközben a magyar válogatottnak azóta is alapembere.

Szalai Attila a Fenerbahcéban szinte minden percet végigjátszott, a Hoffenheimben eddig erről szó sincs Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

A 25 éves hátvéd ezt megelőzően a török Fenerbahce csapatánál játszott, amelynek 12,3 millió eurót fizetett a Hoffenheim. Az isztambuli gárdában 2,5 évet töltött el Szalai, ez idő alatt viszont közönségkedvenccé vált, és

török sajtóhírek szerint a vezetőség is nagyon szeretné, ha már a téli átigazolási időszakban (akár kölcsönben) visszatérne hozzájuk.

Az ügyben állítólag már meg is keresték a 39-szeres válogatott Szalai Attila ügynökét a klubtól. A játékos szerződése 2027 nyaráig szól a Hoffenheimnél.