Ijesztő sérülést szenvedett a világ egyik legjobb bírója - videó

Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart Sports Bundesliga Hesse lsw soccer Horizontal
25 November 2023, Hesse, Frankfurt/Main: Soccer: Bundesliga, Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart, matchday 12, at Deutsche Bank Park. Referee Felix Brych (r) is treated on the Frankfurt bench. Photo: Arne Dedert/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL German Football League and the DFB German Football Association, it is prohibited to utilize or have utilized photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequential images and/or video-like photo series. (Photo by ARNE DEDERT / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Az első félidőben meg kellett szakítani az Eintracht Frankfurt és a Vfb Stuttgart bajnoki mérkőzését, mert Felix Brych játékvezető ápolásra szorult.

A 3. helyen álló Stuttgart és a 7., 2022-ben Európa-liga-győztes Eintrcht Frankfurt rangadóját a legrutinosabb német bíróra, Felix Brychre bízták. Akinek nem volt szerencséje: az első félidő 34. percében egy rossz mozdulat során csúnyán megrándult a térde, félbe kellett szakítani a meccset, mert nem tudott talpra állni. Négyperces ápolás után azonban vissza tudott térni a pályára, és levezette a találkozót.

Eintracht Frankfurt vs Struttgart - Ref twists his ankle painfully. The game was momentarily paused.
byu/Sal21G insoccer

A 48 éves müncheni ügyvéd pályafutása során vezetett hat vb-meccset, a 2021-es, részben budapesti Európa-bajnokságon pedig öt mérkőzést bíztak rá, egyebek között az olasz-spanyol elődöntőt is ő vezette. Számos meccset vezetett a Bajnokok Ligájában is, a Bundesligában pedig ez volt a 344. meccse, amivel utolérte a német rekorder, Wolfgang Starkot.