Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik elégedetten értékelt, miután a Liverpool színeiben gólt szerzett a Sheffield United ellen az angol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szerdai játéknapján.

A magyar válogatott csapatkapitánya a 94. percben állította be a 2-0-s végeredményt egy szép góllal. Szoboszlai a mérkőzés után a Liverpool TV-nek is beszélt arról, hogy mi járt a fejében Darwin Núnez középre adott labdája előtt.

– idézte a Liverpool magyar középpályását a Mandiner. – Ez egy kemény csata volt. Harcoltunk, igyekeztünk a legjobbunkat nyújtani, a lényeg, hogy megszereztük a három pontot."

Szoboszlai Dominik a második gólját lőtte a Premier League-ben Forrás: instagram.com/szoboszlaidominik

A tisztelgő Szoboszlai már szombatra fókuszál

Szoboszlai a közelmúltban több kritikát is kapott Angliában, de a Sheffield elleni teljesítményével reagált ezekre, hiszen a mezőny egyik legjobbja volt. 91-szer ért labdához, 90 százalékos pontossággal passzolt, 10 párharcot nyert meg és volt két kulcspassza is, a WhoScored pedig ezért

8,5-ös osztályzatot adott neki a lehetséges 10-ből.

A magyar válogatott focista csütörtökön délelőtt a közösségi oldalán is megosztott egy bejegyzést, amelyben leírta, a kiváló befejezés után már szombatra, a Crystal Palace elleni bajnokira koncentrál.

A Bors észrevette, hogy Szoboszlai Dominiknek a gólöröme is különlegesre sikerült, hiszen a játékos a liverpooli szurkolótábor előtt úgy ünnepelt, hogy a gólja után szalutált egyet a rajongóknak.