Vágólapra másolva!
Nyáron az egyik legnagyobb kérdés Moisés Caicedo átigazolásával kapcsolatban volt, akit az angol labdarúgó-bajnokságból a Liverpool és a Chelsea is szeretett volna megszerezni. Végül Caicedo a londoni klubot választotta, de jelen állás szerint nem ez volt a jobb döntés. Az ecuadori válogatott középpályás most elárulta, miért így döntött.

Moisés Caicedo és Roméo Lavia is azok között volt, akit augusztusban elhappolt a Liverpool elől az őrülten költekező Chelsea. A londoniak kettejükért összesen 173 millió fontot fizettek, ám a 19 éves belga

Lavia sérülés miatt még egyszer sem lépett pályára, míg a 22 éves ecuadori Caicedo sem tartozik az egyébként is borzalmas idényt teljesítő Chelsea legjobbjai közé.

A Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp nemrég egy rendezvényen nevetve beszélt arról, hogy milyen szerencséjük van, amiért helyettük Alexis Mac Allister, Szoboszlai Dominik, Ryan Gravenberch és Endó Vataru lett a Premier League-ben listavezető csapat játékosa.

Moisés Caicedo nyáron nyolcéves szerződést kötött a Chelsea-vel – megérte? Forrás: chelseafc.com

Caicedo nem tudott nemet mondani

Caicedo, akiért a jelenleg a tabellán 12. Chelsea

a brit foci történetének legmagasabb összegét, 115 millió fontot fizetett a Brightonnak,

eddig 17 meccsen alig 1200 percet játszott, és egyetlen gólt vagy gólpasszt sem jegyzett. A fiatal középpályás most elárulta, hogy miért szerződött nyáron a londoniakhoz.

„Sokáig tárgyaltam a Chelsea-vel, és végül

mert velem voltak és támogattak – mondta Caicedo. – A nyáron sokat szenvedtem, mert nehéz volt elhagyni Brightont. Ők velem voltak, és noha az utolsó pillanatban

Nehezen tudtam volna nemet mondani a Chelsea-nek."