Késsel támadtak a PSG kapusára, a feleségét megverték

Lille OSC v Paris Saint-Germain - Ligue 1 Uber Eats Anca Tepei France French Fußball Kentron LOSC Ligue 1 Lille Lille LOSC Pari Sen Zermena Stade Stade Pierre-Mauroy Ubereats antrenor arbitru atacant central centre back centre forward club soccer coach de
Portrait of Alexandre Letellier during the game Lille LOSC v. Paris Saint-Germain disputed on 21 August 2022 in Lille, France (Photo by Flaviu Buboi/NurPhoto) (Photo by Flaviu Buboi / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Rablók támadtak kedd hajnalban a Paris Saint-Germain kapusára és a feleségére.

A francia RMC szerint a 33 éves Alexandre Letellier-t, valamint feleségét és két gyerekét rablók támadták meg, akik késsel fenyegetőztek. A támadók ékszereket és pénzt követeltek, a hírek szerint a focista feleségének arcát meg is ütötték.

Alexandre Letellier a PSG harmadik számú kapusa Forrás: NurPhoto via AFP/Flaviu Buboi/NurPhoto/Flaviu Buboi

A beszámolók szerint hajnalban bekapcsolt a ház riasztója, amit követően azonnal értesítették a rendőrséget a szülők, de addigra már a kertben voltak a rablók. A támadók a házba is bejutottak, ahol késekkel fenyegették a családot, de a rendőrség szerencsére hamar kiérkezett, a négy elkövetőből hármat őrizetbe is vettek, közülük egyébként kettő is 18 évnél fiatalabb volt.

Komoly baja senkinek sem lett, az egyik rendőr intézkedés közben megsérült.

Letellier általában a PSG harmadik számú kapusaként szerepel, ebben a szezonban még nem lépett pályára a francia bajnokságban.