Óriási erősítés érkezhet az Eb-ellenfél német csapatba

Németország - Magyarország, Foci EB, labdarúgó Európa-bajnokság, Euro 2020, labdarúgás, csoportkör, F csoport, Allianz Arena, München, 2021.06.23.
MUNICH, GERMANY - JUNE 23: Toni Kroos of Germany celebrates their side's second goal scored by team mate Leon Goretzka (not pictured) during the UEFA Euro 2020 Championship Group F match between Germany and Hungary at Allianz Arena on June 23, 2021 in Munich, Germany. (Photo by Alex Grimm - UEFA/UEFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Toni Kroos fontolóra veszi a visszatérését a német labdarúgó-válogatottba - a Bild című újság szerint.

Julian Nagelsmann szövetségi kapitány érdekes gondolatnak nevezte a 2014-ben világbajnok futballista esetleges újbóli szerepvállalását, ugyanakkor hozzátette, még nem beszélt a Real Madrid 33 éves játékosával, aki a 2021-es kontinensviadal óta nem lépett pályára a nemzeti együttesben.

Toni Kroos mieink elleni 2021-es Eb-meccsen még szerepelt Forrás: UEFA via Getty Images/Alex Grimm

Kroos visszatérése ellen emelt szót a német labdarúgás két meghatározó alakja, Lothar Matthäus és Uli Hoeness is. Utóbbi úgy fogalmazott, ez olyan lenne, mint a Titanic-jelenség.

Amennyiben a 106-szoros válogatott Kroos vállalja a szereplést a németországi Eb-n, úgy a magyar válogatott ellen is pályára léphet: a házigazdák az A csoport második fordulójában június 19-én Stuttgartban csapnak össze a magyarokkal. A négyes másik két tagja Svájc és Skócia lesz.