Vágólapra másolva!
Az indiai labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a címvédő Mohun Bagan SG együttese 2-1-re kikapott a rekordbajnok Mumbai City FC otthonában. A fordulatos találkozó végén akkora verekedés tört ki, hogy a két csapat játékosai végül összesen hét piros lapot kaptak.

Mindkét klub a szezonban még veretlen mérleggel várta a szerda esti rangadót Mumbaiban, a nézők pedig meg is kapták azt a drámát, amire vártak. Már a 13. percben egy talpalás miatt kiállították a hazaiak egyik játékosát, az emberelőnyt pedig gyorsan gólra is váltotta a címvédő. Az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörében búcsúzó Mumbai City aztán még az első félidő végén egyenlíteni tudott a bajnokin.

A második játékrész elején

két kőkemény becsúszás miatt két piros lapot kapott a Mohun Bagan, így már a hazaiak közül voltak többen a pályán.

A 73. percben a Mumbai meg is szerezte a győztes gólt, amellyel a tabellán utolérte pontszámban a szerdai ellenfelét – ám a történtek csak ezután váltak igazán botrányossá. A 88. perc után már csak

9 a 9 ellen játszottak a csapatok, a lefújást követően kitört tömegverekedésben pedig további két hazai- és egy vendégjátékos kapott piros lapot.

A hétvégén ráadásul mindkét együttes egy újabb rangadót játszik, hiszen a Mohun a listavezető Goát fogadja, a Mumbai City pedig a tabellán második Kerala Blasters csapatát fogadja, azaz az eltiltott focistákkal még jobban megnehezítették a saját dolgukat.