Vágólapra másolva!
Izlandi válogatott csatárral erősíthet az NB I-ben szereplő Debrecen, amely Észak-Amerikából csábítaná el a focistát.

Izlandi támadó érkezik Debrecenbe

Nem mindennapos, hogy a The Athletic sportoldal magyar átigazolással foglalkozzon, de most éppen ez történt. Az általában megbízható információkkal dolgozó szaklap szerint a jelenleg Törökországban edzőtáborozó DVSC már az utolsó szakaszában van annak, hogy megszerezze az izlandi Thorleifur Úlfarssont, aki egyelőre még az MLS-ben szereplő Houston Dynamo játékosa.

Thor Úlfarsson hamarosan a magyar bajnokságban szerepelhet majd Forrás: houstonchronicle.com

A 23 éves Úlfarsson két szezont töltött a Houston csapatánál, miután 2022-ben a drafton kiválasztották a Duke Egyetem játékosaként. Úlfarsson finoman szólva sem volt alapember a csapatában, 18 meccsen kapott szerepet, de csak egyszer kezdőként.

Az első évében 11-szer volt kezdő, 4 gólt szerzett akkor, míg az előző évben egy gólig jutott. A Transfermarkt szerint másfél millió eurót ér a focista.

Debreceni igazolások

A Debrecen már korábban bejelentette az egyszeres magyar válogatott Szuhodovszki Soma leigazolását. A 23 éves középső középpályás szerződtetése a tranzakció értékét tekintve a klub történetének rekordigazolása.

Rajta kívül még a korábbi albán utánpótlás-válogatott védő, Jorgo Pellumbi érkezett az NK Varazdin csapatától 150 ezer euróért.