Nagy csapás érte a Barcelonát, újabb sztárfocistája sérült meg

FC Barcelona
Joao Felix (középen) bokasérülést szenvedett
Vágólapra másolva!
A Barcelona futballistája, az Atlético Madridtól kölcsönvett Joao Felix bokasérülést szenvedett, így újabb sztárjátékos dőlt ki a katalán csapatból.

Újabb sztár dőlt ki a Barcelonából

A Barcelonától szezon végén távozó Xavi számára újabb rossz hír érkezett, a katalán edző nagyjából egy hónapig nem számíthat a portugál válogatott Joao Felix játékára, ugyanis a 24 éves támadó a keddi edzésen bokasérülést szenvedett.

A Barcánál rengeteg a sérült, Felixen kívül jelenleg Raphinha, Gavi, Marc-André ter Stegen, Sergi Roberto, Alejandro Balde, Inigo Martinez és Marcos Alonso sem bevethető.

Az Atlético Madridtól kölcsönvett portugál támadó az idei szezonban eddig 18 bajnokin lépett pályára, ezeken 4 gólt lőtt és 2 gólpasszt adott, jelen állás szerint kénytelen kihagyni a Napoli elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első meccsét.

Joao Felix (középen) bokasérülést szenvedett Forrás: NurPhoto via AFP/Gongora/NurPhoto/Gongora

A Barcelona 21 forduló után csak a negyedik helyen áll a spanyol bajnokságban, 10 ponttal lemaradva a Real Madridtól, 11 ponttal pedig a Gironától, igaz, az éllovas katalán meglepetéscsapat egy meccsel többet játszott közvetlen riválisainál.