Az Arsenal edzője kigúnyolta Jürgen Kloppot, felháborodtak a Liverpool-szurkolók - videó

Arsenal, Mikel Arteta
Arsenal's Spanish manager Mikel Arteta celebrates at the end of the English Premier League football match between Arsenal and Liverpool at the Emirates Stadium in London on February 4, 2024. Arsenal wins 3 - 1 against Liverpool. (Photo by Ian Kington / IKIMAGES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának rangadóján a Szoboszlai Dominik nélkül felálló, éllovas Liverpool 3-1-es vereséget szenvedett a második helyen álló Arsenal otthonában. A találkozó után a hazaiak vezetőedzője, Mikel Arteta lemásolta Jürgen Klopp szokásos ünneplését, ezen pedig felháborodtak a Liverpool szurkolói is.

Az Arsenal kétgólos győzelme után két pontra csökkent a különbség a két csapat között a Premier League tabellájának élén, így Mikel Arteta joggal örülhetett a sikernek.

Az Arsenal edzőjének, Mikel Artetának az öröme miatt felháborodtak Liverpoolban Forrás: AFP/Ian Kington

A pályán azonban olyan mozdulatokat mutatott be a spanyol fociedző, amivel lemásolta a Liverpoolt irányító Jürgen Klopp szokásos, ökölrázós ünneplését, amit a német szakember az Anfielden a Kop előtt szokott előadni.

A Liverpool szurkolóinak és a szakértőknek sem tetszett a kifigurázás

Noha valószínűleg Arteta ösztönösen ünnepelt így, és eszébe sem jutott kigúnyolni Kloppot, a liverpooli drukkerek közül többen is felháborodtak az eset miatt.

írta az egyik szurkolói portál, amely a címben "gyalázatosnak" nevezte az Arsenal edzőjének mozdulatsorát. A közösségi médiában többen is egyetértettek ezzel a véleménnyel.

A jelenleg a Sky Sports szakértőiként dolgozó, korábbi angol válogatott focisták, Gary Neville és Jamie Carragher szintén kritizálták a meccs után Artetát azért, amiért így ünnepelte meg a sikert a pályán.

Az Arsenal a hétvégén a West Ham otthonába látogat, míg a Liverpool a Burnley-t fogadja a Premier League következő fordulójában.