Eldőlt, ki lesz kedden az Újpest edzője

VIGNJEVICS, Nebojsa
Nebojsa Vignjevic, az újpesti csapat szerb vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott Újpest FC - Mezőkövesd Zsóry FC mérkőzésen a Szusza Ferenc Stadionban 2023. augusztus 12-én.
Vágólapra másolva!
Tovább folytatódik az Újpest körüli felhajtás. A hírek szerint hétfőn eligazítást tartott a csapatnál a belga tulajdonos, Roderick Duchatelet, aki több kérdésben is döntött.

Vignjevic egyelőre marad, a tulajdonos is

A Sportál információi szerint hétfőn az a döntés született, hogy a tulajdonos kedden aláírja az Újpest eladásával kapcsolatos dokumentumokat, sajtóhírek szerint a MOL lehet a klub új tulajdonosa. Duchatelet a hírek szerint azt nem közölte, hogy ki lesz az új tulajdonos, de arról beszélt, hogy nyárig marad a klubnál, igaz, azt nem tudni milyen minőségben.

Kedden még Nebojsa Vignjevic vezeti majd az Újpestet Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az is kiderült, hogy a keddi, Debrecen elleni meccsen még Nebojsa Vignjevics ül majd a csapat kispadján, hiába mondta péntek éjszaka a Megyeri úti szurkolóknak, hogy felmond.

Máris erősítenének az újpestiek

A Nemzeti Sport eközben arról írt, hogy az Újpest leendő vezetősége már egyeztetéseket folytat a Vasasnál szereplő Novothny Soma visszatéréséről. A csatár 2017 és 2020 között több szakaszban összesen 87 tétmeccsen játszott a lila-fehéreknél, 34 gólt szerzett.

Az Újpest tragikus helyzetéről ITT írtunk korábban.