Lóháton távozott a sztriptízbárból az Arsenal egykori sztárfocistája

Kazakhstan Soccer Arshavin
5696328 11.11.2018 Kairat's team members say goodbye to Russian soccer star Andrey Arshavin, right, after his farewell soccer match between Kairat and Shakhter Karaganda, in Karaganda, Kazakhstan, November 11, 2018. Andrey Arshavin has announced the end of his career, previously, Arshavin played for Zenit St. Petersburg and Arsenal, and spent six months in Krasnodar's Kuban. Timur Batyrshin / Sputnik
Vágólapra másolva!
Andrej Arsavint, az Arsenal egykori orosz támadóját két hölgy társaságában levideózták egy szentpétervári sztriptízbár előtt. Ez talán még nem is lenne annyira szokatlan történet, azonban a nemrég visszavonult „Kobold” becenevű támadó lóháton hagyta el a helyszínt.

A The Sun angol bulvárlap az orosz Komszomolszkaja Pravdára hivatkozva hozta le a sztorit. Az orosz lap beszámolója szerint a 37 éves Arsavin – aki nem mellékesen nős ember – ittas állapotban ölelgette a két hölgyet, majd lóhátra pattant és elvágtatott az éjszakába.

Az egykori Arsenal-játékos állítólag elfelejtette kifizetni a klub tulajdonosának a lovaglást, ezért a rendőröknek kellett megállítani és igazoltatni. Az eset után Arsavin felesége, Alisza Arsavina minden közösségi médiás csatornáját leállította, amíg a botrány elcsendesedik.

Az orosz bulvársajtó egyébként már azt is kiderítette, hogy az Arsavinnal mulató hölgyek egyike egy 21 éves stewardess, Karina Nyeman volt.