Bámulatosan néz ki bikiniben a női pólócsapat gyönyörű klasszisa

Gurisatti Gréta, vízilabda, magyar válogatott
Budapest, 2017. december 19. Gurisatti Gréta (b) és a spanyol Judith Forca Ariza a női vízilabda világliga európai selejtezőjében, a Magyarország - Spanyolország mérkőzésen a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2017. december 19-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A magyar női vízilabda-válogatott napi három edzéssel készül Montenegróban, Bíró Attila tanítványai június 4. és 9. között a Duna Arénában sorra kerülő világliga-szuperdöntőben az olimpiai kvalifikációért küzdenek majd. Azért a feszített tempó mellett jut idő egy kis pihenésre is, ezt használta ki a csapat egyik klasszisa, Gurisatti Gréta is, aki hihetetlenül szexi képpel ajándékozta meg a rajongóit.

A bajnoki szezon végét követően két hét pihenőt kaptak a válogatott játékosok, ezután indultak el Herceg Noviba, az edzőtáborba, ahol remek időben készülhetnek. Gurisatti Gréta képtelen elszakadni akár egyetlen percre is az uszodától, ha nem a vízben, akkor a medence partján tölti el az idejét. A kiváló pólós fürdőruhában pózolt, a kép pedig önmagáért beszél.