Társoldalunk:

A kórházi dolgozók a Liverpool-indulót énekelték, Klopp elsírta magát - videó

2020.03.28. 11:39

A koronavírus-járvány mindenkinek az életét jelentősen befolyásolja, ebben a helyzetben pedig gyakran találkozunk drámai pillanatokkal. Az egyik legfrissebb ilyen az angol Liverpoolhoz is kapcsolódik.

Az Egyesült Királyságot kiszolgáló Országos Egészségügyi Szolgálat (NHS) orvosai és ápolói a Liverpool indulóját, a You'll Never Walk Alone-t (magyarul: soha nem jársz egyedül) éneklik az intenzív osztályon dolgozó kollégáiknak – számolt be az nso.hu. Ez eljutott a Liverpool menedzseréhez, Jürgen Klopphoz is, aki meghatódott a felvétel láttán. 

Jürgen Klopp meghatódott a kórházi dolgozók éneklésénForrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frankhoermann/Sven Simon

„Tegnap küldtek nekem egy videót, amelyen néhányan a kórházban éppen az intenzív osztály előtt énekelnek. Amikor rázendítettek a You'll Never Walk Alone-ra, azonnal sírni kezdtem. Hihetetlen. Ez mindent elmond a helyzetről, ezek az emberek nemcsak dolgoznak, hanem óriási lélekjelenléttel is teszik mindazt, amit tesznek" – olvasható a Liverpool honlapján.