Társoldalunk:

A Chelsea sztárjának modell barátnője Thomas Tuchelt kritizálta

2021.05.17. 07:44

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Tammy Abraham ideje lejárt a Chelsea-nél, a hétvégi FA-kupa döntőre nem is nevezte a támadót Thomas Tuchel, akit emiatt élesen kritizált a focista modell barátnője.

Mint arról beszámoltunk, a Leicester City nyerte az angol labdarúgó FA Kupát, mivel a szombati döntőben egy góllal jobbnak bizonyult a Chelsea-nél. A londoni csapat kegyvesztetté vált támadója, Tammy Abraham ismét kimaradt a Chelsea keretéből, annak ellenére, hogy ebben a szezonban 12 gólt szerzett eddig és hat gólpasszt jegyzett. 

Tammy Abraham jövője bizonytalanná vált a Chelsea-nélForrás: AFP/Dave Thompson

Mióta Thomas Tuchel átvette a Chelsea irányítását Abraham csak elvétve kap lehetőséget. Igaz, a támadó sérüléssel is bajlódott, de áprilisi visszatérése óta csupán 17 percet kapott csereként.

Miután a hétvégi FA-kupa döntőben Tuchel újfent nem számított rá, a játékos barátnője, Leah Monroe a közösségi médiában kritizálta a német edző döntését.

A modell a bejegyzésében viccnek nevezte, hogy Tuchel még cserének sem nevezte a 23 éves támadót.
Hogyan dönthetsz úgy, hogy a leggólerősebb játékosodat kihagyod a csapatból a döntőn?!" - dühöngött Monroe az Instagram sztorijában.

Abraham négy gólt lőtt az FA-kupában, ezzel a londoni együttes legeredményebb játékosa lett a sorozatban.

Abraham szerződéséből ugyan még két év hátra van, de angol sajtóinformációk szerint a nyáron jó eséllyel csapatot válthat, ugyanis az Aston Villa, a West Ham United és az Arsenal is szívesen látná a soraiban.