Vágólapra másolva!
Wanda Nara, a Paris Saint-Germainben szereplő Mauro Icardi felesége és egyben ügynöke hűtlenséggel vádolta meg a férjét.

Az argentin kebelcsoda a közösségi oldalán egy Insta-sztoriban vádolta megcsalással a férjét, az argentin sajtónak pedig kijelentette, véget ért a házassága.

„Újabb családot tettél tönkre egy kurváért"

– írta Wanda Nara a közöségi oldalán, aki ezzel valamelyest öngólt lőtt, hiszen ő volt az, aki korábban megcsalta a férjét Icardival, ezt követően pedig elhagyta három gyereke édesapját.

Wanda Icardi hűtlenséggel vádolta meg férjét Forrás: wanda_icardi/Instagram

Az argentin Mauro Icardi ugyan kétszeres olasz gólkirály, de leginkább arról ismert, hogy nem számítanak rá az argentin válogatottban, mert állítólag a hatszoros aranylabdás Lionel Messi nem hajlandó vele együtt játszani. A történet onnan indult, hogy Icardi elcsábította Messi barátjának, Maxi Lopeznek a feleségét, Wandát. Maxi Lopez még a Sampdoriánál segítette Icardi beilleszkedését, csakhogy ő közben a háta mögött összejött a feleségével, Wandával, aki korábban már három gyereket is szült Lopeznek.

Icardi és az akkor már háromgyerekes Wanda 2014-ben házasodtak össze, azóta két közös gyermekük született, Francesca és Isabella.

Az argentin hölgy az eset után azonnal megszüntette férje követését a közösségi oldalakon és az összes közös fotójukat is eltávolította a profiljáról.

Úgy tűnik, véget ért Mauro Icardi és Wanda Nara házassága Forrás: NurPhoto via AFP/Giuseppe Cottini

A Wanda Narával való kapcsolatának a vége Icardi szakmai és magánéletére is kihatással lenne, tekintve, hogy a 34 éves kebelcsoda az argentin csatár ügynöke is volt.