Vágólapra másolva!
A Liverpool kétgólos sikert aratott az Internazionale vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első, szerdai mérkőzésén. Az angol csapat a hajrában Roberto Firmino fejesével, majd Mohamed Szalah lövésével döntötte el az összecsapást. A mérkőzés nemcsak a gólok, de Jordan Henderson és Joel Matip vicces jelenete miatt is emlékezetes marad.

A Liverpool kameruni védője, Joel Matip nem kapott lehetőséget Jürgen Klopptól az Inter ellen 2-0-ra megynert BL-meccsen, de a kispadról is sikerült felhívnia magára a figyelmet.

A 30 éves játékos ugyanis Roberto Firmino gólja után beszállt az ünneplésbe, majd

Firmino, Henderson és Luis Diaz fejét is megütögette elismerően. Az angol együttes csapatkapitánya azonban nem viccként fogta fel az esetet, fenyegetően pillantásokat vetett a játékostársára, majd oda is szólt valamit.

Jordan Henderson nem ürölt a csapattársa gólörömének Forrás: Twitter

Nem meglepő módon az interneten azonnal felkapták az esetet, és jókat derültek Henderson reakcióján a drukkerek. Az egyik felhasználó ezt írta a Twitteren:

"Meccs közben visszatekertem, körülbelül ötször néztem meg, és nem tudtam abbahagyni a nevetést." Egy másik hozzászóló megjegyezte: "Minden alkalommal, amikor megnézed, egyre viccesebb lesz."

Íme, az eset: