Bikiniben mutogatta hatalmas melleit Cristiano Ronaldo barátnője - fotó

775413134 Vertical
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) and his wife Georgina Rodriguez pose on the red carpet upon their arrival to the MTV Europe Music Awards at the FIBES Conference and Exhibition Centre of Seville on November 3, 2019. (Photo by CRISTINA QUICLER / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo gyönyörű barátnője, Georgina Rodriguez nem sokat bízott a képzeletre, amikor a közösségi médiában megosztott magáról egy szexi bikinis fotót.

A portugál világsztár és párja Mallorcán nyaralnak, és egy lenyűgőző, 5,5 millió fontot (kb 2,5 milliárd forint) érő luxusjachttal járják körbe a legnagyobb spanyol szigetet. A különleges hajó többek között öt exkluzív kabinnal és egy kiválóan felszerelt, modern konyhával is rendelkezik.

Amíg Ronaldo a horgászattal volt elfoglalva, szépséges barátnője az Instagramon egy szexi bikinis fotóval kedveskedett hatalmas rajongótáborának.

A fotót egyenesen imádják a követők, már majdnem 4 millióan kedvelték és rengeteg elismerő kommenttel jutalmazták.

A fantasztikus jacht mellett Ronaldóék mallorcai luxusnyaralója sem hétköznapi, ugyanis kápolna, konditerem és még külön szexszoba is van benne.

Forrás