Elképesztő formát vett fel a bokszoló arca a hatalmas ütés után - kép

Triller Fight Club Presents: Triad Combat GettyImageRank2 People Success Interview - Event Looking USA Texas Color Image Three People Photography Arlington - Texas Nick Cannon Shannon Briggs Frank Mir Bestof Kubrat Pulev Bestpix Gulf Coast States Personal
ARLINGTON, TEXAS - NOVEMBER 27: Shannon Briggs looks on as Nick Cannon interviews Kubrat Pulev after his victory over Frank Mir at Triad Combat at Globe Life Field on November 27, 2021 in Arlington, Texas. Richard Rodriguez/Getty Images/AFP (Photo by Richard Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Több mint 6 évvel azt követően, hogy első ízben összecsaptak egymással Hamburgban, szombaton ismét egymásnak feszült két korábbi világbajnoki kihívó, a 38 éves angol Derek Chisora és a 41 éves bolgár Kubrat Pulev. Előbbi egyik ütése után utóbbi arca prdukálta az összecsapás legemlékezetesebb jelenetét.

A WBA nehézsúlyú betöltetlen nemzetközi bajnoki címéért kiírt londoni ütközetet Chisora (aki megosztott pontozással veszítette el anno az odavágót) érdekes taktikával kezdte, ugyanis miközben szó szerint és átvitt értelemben is összekapaszkodtak, látványosan elkezdte puhítani ellenfele testét a jobbjával, ennek hatására pedig már a nyitó etapban egy nagyobb piros folt alakult ki Pulev oldalán. Akinek az arca is jól mutatta, hogy mekkorákat kap Chisorától:

Pulev a gyakori fogások mellett egyenesekkel igyekezett operálni, vegyes sikerrel. A küzdelmes találkozó 7. felvonásában Pulev felszakadt, ez viszont nem zökkentette ki érdemben, és a 8. menetben meg is tudta rendíteni vetélytársát, aki gyorsan összeszedte magát, és visszatámadott. A szoros csata végén a pontozókra maradt a döntés, ők pedig 116-112, 116-114, 112-116 arányban (megosztva) Chisorát látták jobbnak, aki ezzel megszakította 3 mérkőzéses nyeretlenségi sorozatát, és a 2019. októberi, David Price elleni találkozóját követően újra győzelmet ünnepelhetett, számol be a mérkőzésről a Porfiboksz.hu magyar szakoldal.