Golfpályát rombolna le Cristiano Ronaldo, mert zavarja a kilátásban

149725424 Horizontal
A golf cart carrying Real Madrid players, including Pepe, Angel Di Maria and Cristiano Ronaldo, passes fans on arrival for a training sesison at UCLA on August 1, 2012 in Los Angeles, California, ahead of the World Football Challenge friendly match between the giants of Spanish football, Real Madrid, and the LA Galaxy of the MLS, on August 2. AFP PHOTO/Frederic J. BROWN (Photo by FREDERIC J. BROWN / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo most éppen egy golfpályát vásárolna meg, de csak azért, hogy lerombolhassa. Az ok egyszerű: a portugáliai csodakastélya mellett fekvő létesítmény zavarja a szabad kilátásban.

Nemcsak egy pályáról, hanem egy épületről és egy parkolóról is szó van. A portugál sztár azért tett vételi ajánlatot, mert nem szeretné, ha csodakastélya körül bárki céltalanul őgyelegne, vagy éppen ott golfozna.

A golfpálya tulajdonosa, Miguel Champalimaud elismerte, hogy megkeresték őt Ronaldo ügyvédei. Ugyanakkor egyelőre nem kommentálta az esetet és arról sem nyilatkozott, hogy hajlandó-e megválni a tulajdonától.

Ronaldo azt tervezi, hogy visszavonulása után ebben a kastélyban éli le az életét. Erről az épületről az origo korábban részletesen írt.

Forrás