Vágólapra másolva!
Piers Morgan, a TalkTV műsorvezetője keményen kritizált Erik ten Hagot, a Manchester United vezetőedzőjét, miután a csapat a hétvégén elveszítette az Arsenal elleni rangadót. A Cristiano Ronaldóval tavaly novemberben botrányos interjút készítő újságíró a vesztes meccs után megragadta az alkalmat, hogy hízelegjen az angol csapattól elzavart ötszörös aranylabdásnak.

Tavaly november 22-én a Manchester United szerződést bontott Ronaldóval, miután egy Piers Morgannek adott exkluzív interjúban botrányosan nyilatkozott a klubról és a csapaton belüli helyzetéről.

Ronaldo kirúgása után a Manchester United kölcsönvette a Burnley csatárát, a holland válogatott Wout Weghorstot, aki eddig két meccsen lépett pályára, de gólt még nem sikerült lőnie. A holland csatár az Arsenal elleni is kezdő volt, a vereség után azonban Piers Morgan egy roppant kellemetlen és szakmaiatlan bejegyzéssel támadta Ten Hagot és Weghorstot.

- írta a Twitteren Piers Morgan, aki a botrányos interjújával nagyban hozzájárult Ronaldo elzavarásához.

Piers Morgan akár Cristiano Ronaldo házi újságírója is lehetne Forrás: Piers Morgan/Instagram

Az meg, hogy sosem hallott Weghorstről, az inkább őt minősíti újságíróként. A holland ugyan az első két meccsén nem lőtt gólt, de a Crystal Palace és az Arsenal elleni meccsen is rengeteg labdát megtartott, és mindkét találkozón főszerepet játszott a Manchester United egy-egy góljában.