Vágólapra másolva!
A magyar női vízilabda-válogatott a múlt héten Hollandiában, Rotterdamban szerepelt a Világkupa első selejtezőkörében. Garda Krisztina és Gurisatti Grétának egy különleges találkozás miatt is örülhetett.

A Magyar Vízilabda Szövetség közösségi oldala posztolt egy fotót, amin a világhírű labdarúgóedző, az AS Romát irányító portugál José Mourinho együtt szerepel az említett hölgyekkel – írja a duol.hu.

„Szeretem a focit, de való igaz, Mourinho nem éppen a kedvenc edzőm, de azért úgy voltam vele, annak ellenére, hogy nem vagyok egy nagy fotózkodós, meg szelfizős típus, azért vele csak jó lenne egy közös képet készíteni, mert nem biztos, hogy valaha találkozok még vele. Grétával elindultunk felé, a testőre viszont azt mondta, nincsen lehetőség fotózásra. Ezzel szemben ő kedvesen jelezte, menjünk csak oda nyugodtan, így összejött ez az emlék. Szerintem tudta, hogy vízilabdázók vagyunk, mert a hotelben hat csapat lakott, tehát lépten-nyomon ilyen lányokba akadhatott, de a válogatott szereléséből biztosan láthatta, hogy sportolók vagyunk. Megkérdezte, mit játszottunk aznap, és sok sikert kívánt a másnapi meccsünkhöz is, utóbbi ugye már nem volt, de ez legyen a legkevesebb, mindent ő sem tudhat rólunk" – idézte a lap Gardát.