Shakira elképesztő üzenettel döngölte földbe Piquét

MTV Video Music Awards - SHOW music award celebrity Horizontal
Colombian singer Shakira performs on stage during the MTV Video Music Awards at the Prudential Center in Newark, New Jersey, on September 12, 2023. (Photo by TIMOTHY A. CLARY / AFP)
Vágólapra másolva!
Félreérthetetlen üzenetet küldött volt férjének, Gerard Piquének Shakira. A kolumbiai származású énekesnő, aki a jelek szerint még mindig fontosnak tartja emlékeztetni világhírű futballista exét arra, hogy milyen rosszul döntött, amikor félrelépett, olyan show-t rendezett az MTV Video Music Award gáláján, hogy annak híre biztosan eljut a világ- és Európa-bajnok spanyol játékoshoz. 

Az énekesnő legnagyobb slágereiből álló tízperces előadás alatt testhez álló, testszínű kosztümöt viselt, aminek köszönhetően tökéletesen meg tudta mutatni hibátlan idomait a fenékrázásokkal tarkított koreográfia alatt. Az egyvelegben felcsendült a BZRP című dala is, mely Piquéhez fűződő kapcsolatáról és annak végéről szólt, a tömeg pedig szinte extázisban énekelte Shakirával az "elcseréltél egy Rolexet egy Casiora" sort.

Shakira fellépése az MTV Video Music Awards gáláján egyértelmű üzenet Piqué számára Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Shakira a díjátadón bejelentette, hogy legújabb kislemeze a "The Boss" címet viseli. Ez nyilvánvaló üzenet Piquének, mivel a futballista barátai így - vagyis főnöknek - gúnyolták az énekesnőt, akiről úgy tartották, hogy a focista miatta nem tudott a haverjaival időt tölteni 11 évig tartó kapcsolatuk alatt.