Shakira nem szégyelli bevallani, még mindig padlón van Gerard Piqué miatt

2023.09.27. 11:33

Shakira hosszú idő után őszintén beszélt az érzéseiről, arról, hogy miként érzi magát, miután szakított exével, Gerard Piquéval, aki megcsalta őt. A 46 éves, kétgyermekes kolumbiai énekesnő elismerte, még mindig padlón van a korábbi Barca-sztár miatt.

"Nem hiszem, hogy mindenki számára elérhető a boldogság. Ez csak a kiváltságos embereknek adatik meg, és én jelenleg nem mondhatom, hogy tagja vagyok ennek a klubnak. Sajnos semmi sem kárpótolhatja a család tönkretételének fájdalmát. Természetesen a gyermekeim miatt kell folytatnom, ez a legnagyobb motivációm. A legnagyobb álmom az volt, hogy a fiaimat az apjukkal együtt neveljem fel. Legyőzni az akadályokat és együtt megöregedni. Tudom, hogy ez most nem adatik meg nekem. Ez az álmom sokkal többet ért volna, mint a platinalemezek és Grammy-díjak gyűjtése" - ídézte a Bors a kolumbiai popsztárt.

Shakira még mindig nem tette túl magát Gerard PiquénForrás: AFP/Josep Lago

Shakira legutóbbi munkái közül a legjelentősebb a Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című dal, amely a megcsalás történetét részletezi. Emiatt kapott is kritikákat, miközben a világ- és Európa-bajnok Gerard Piqué boldogan éli a mindennapjait a 26 éves Clara Chia Martival.

"Amikor megírtam a dalt, a csapatomban volt, aki azt mondta, változtassam meg ezt és ezt a részt, eszembe se jusson ilyen szöveggel előjönni. Én meg azt feleltem, miért ne? Nem vagyok diplomata az ENSZ-ben. Művész vagyok, és jogom van ahhoz, hogy a zenémen keresztül dolgozzam fel az érzelmeimet" - árulta el Shakira, aki hozzátette, sok olyan nőnek kölcsönözte a hangját, akik talán szintén ki akarták mondani ugyanazokat a dolgokat, mint ő, de talán esélyük sem volt rá.

Ajánlataink