Shakira nem szégyelli bevallani, még mindig padlón van Gerard Piqué miatt

Shakira, Piqué
FC Barcelona's defender Gerard Pique (R) and his wife Colombian singer Shakira attend the 2014 FIBA World basketball championships quarter-final match Slovenia vs USA at the Palau Sant Jordi arena in Barcelona on September 9, 2014. AFP PHOTO / LLUIS GENE (Photo by JOSEP LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Shakira hosszú idő után őszintén beszélt az érzéseiről, arról, hogy miként érzi magát, miután szakított exével, Gerard Piquéval, aki megcsalta őt. A 46 éves, kétgyermekes kolumbiai énekesnő elismerte, még mindig padlón van a korábbi Barca-sztár miatt.

"Nem hiszem, hogy mindenki számára elérhető a boldogság. Ez csak a kiváltságos embereknek adatik meg, és én jelenleg nem mondhatom, hogy tagja vagyok ennek a klubnak. Sajnos semmi sem kárpótolhatja a család tönkretételének fájdalmát. Természetesen a gyermekeim miatt kell folytatnom, ez a legnagyobb motivációm.

- ídézte a Bors a kolumbiai popsztárt.

Shakira még mindig nem tette túl magát Gerard Piquén Forrás: AFP/Josep Lago

Shakira legutóbbi munkái közül a legjelentősebb a Bzrp Music Sessions, Vol. 53 című dal, amely a megcsalás történetét részletezi. Emiatt kapott is kritikákat, miközben a világ- és Európa-bajnok Gerard Piqué boldogan éli a mindennapjait a 26 éves Clara Chia Martival.

"Amikor megírtam a dalt, a csapatomban volt, aki azt mondta, változtassam meg ezt és ezt a részt, eszembe se jusson ilyen szöveggel előjönni. Én meg azt feleltem, miért ne? Nem vagyok diplomata az ENSZ-ben. Művész vagyok,

és jogom van ahhoz, hogy a zenémen keresztül dolgozzam fel az érzelmeimet" - árulta el Shakira, aki hozzátette, sok olyan nőnek kölcsönözte a hangját, akik talán szintén ki akarták mondani ugyanazokat a dolgokat, mint ő, de talán esélyük sem volt rá.