Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain korábbi labdarúgója, Mevlut Erdinc elképesztő történetet osztott meg a közösségi médiában. Az egykori török válogatott csatár azt állítja, hogy az exfelesége már öt hónapja rejtegeti előle a gyerekeit, akiknek a nő családja szerint nem is ő az apjuk.

Kétségek között a PSG korábbi focistája

A korábbi csatár az Instagramon osztott meg egy hosszú bejegyzést, amelyben arról számolt be, hogy az exfelesége 5 hónapja rejtegeti előle a gyermekeit. A focista szerint a nő váltságdíj ellenében hajlandó újra a gyerekek közelébe engedni a PSG korábbi labdarúgóját, akiről elképesztő dolgot állít az asszony családja.

Mevlut Erdinc borzalmas helyzetbe került Forrás: AFP/Ian Kington

Végül e-mailben elértem a volt feleségemet és elmondtam neki, hogy 1 millió eurót átutalok a számlájára. Ezek után a fiammal videóhívásban beszélhettem" - írta a közösségi médiában Erdinc.

Lehet, hogy mégsem a korábbi PSG-sztár az apa?

"Az exfeleségem családja felhívott, és azt mondták, hogy a gyerekek nem az enyémek. DNS-vizsgálatot kértem, mert mindig a városon kívül voltam.

Nem fogadták el, és úgy döntöttek, nem mutatják meg a gyerekeimet. Hogy lehet valaki ilyen rossz ember? Engem nem érdekel a pénz, sosem becsültem sokra, de sajnos a pénz tönkretesz minden családot" - tette hozzá a kétségbeesett futballista.

"18 évnyi profi karrier van a hátam mögött. Akik ismernek, tudják, milyen felelősségteljes, segítőkész és tisztelettudó vagyok. Mindent megtettem, és a feleségem támogatása nélkül kaptam kezelést, hogy megszabaduljak a depressziómtól és a függőségeimtől.

- árulta el Erdinc, aki nem adja fel a harcot és biztos benne, hogy volt felesége csak a családja nyomására viselkedik így vele.

A most 36 éves Mevlut Erdinc rengeteg klubban megfordult a pályafutása során, a Paris Saint-Germain csapatában 2009 és 2012 között szerepelt. A török válogatottban 35 meccsen lépett pályára, az aktív labdarúgástól 2022-ben vonul vissza, ezt követően hagyta el a felesége.