Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City játékosa, Kyle Walker és párja, Annie Kilner is bejelentette, hogy külön folytatják az életüket. Erre azt követően került sor, hogy a 81-szeres angol válogatott focista ismét megcsalta a feleségét, ráadásul egy másik nőtől gyermeke is született.

Walker és Kilner szerelme már fiatalkoruk óta tartott, ám 2020-ban a focista két prostituáltat hívott a házába és orgiát tartott a házi karanténban, amelynek következtében a pár szakított. Nem sokkal később azonban Kilner visszafogadta Walkert, majd 2022-ben összeházasodtak, és három gyermeket neveltek.

Tavaly újabb botrányba keveredett Kyle Walker, amikor egy kocsmában idegen nőket fogdosott, most pedig kiderült, hogy ismét megcsalta a feleségét egy Lauryn Goodman nevű nővel – ráadásul a félrelépésből született egy újabb gyermeke is.

Az eset után Kilner kirúgta a luxusotthonukból Walkert.

Mindketten reagáltak a médiában megjelentekre

A történteket felkapta a brit média, a közösségi oldalukon pedig mindketten írtak néhány sort. Kilner ebben elmondta, hogy szeretne gondolkodni és távol lenni egy ideig a férjétől; míg Walker nyilvánosan kért bocsánatot a feleségétől, és Kilnerhez hasonlóan arra kérte a közvéleményt, hogy tartsa tiszteletben a magánéletüket.