Óriási botrányba keveredett az angol válogatott focista

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, ,Anglia – Franciaország, Anglia , Franciaország, 2022.12.10.
England's defender #02 Kyle Walker and England's forward #09 Harry Kane react at the end of the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between England and France at the Al-Bayt Stadium in Al Khor, north of Doha, on December 10, 2022. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester City játékosa, Kyle Walker egyedi módon használta ki a Josep Guardiola által adott két szabadnapját: a négygyermekes családapa egy kocsmában részegen fogdosott idegen nőket.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott labdarúgó vasárnap este két nővel és a barátaival ittas állapotban bulizott egy hatalmasat egy manchesteri bárban.

Videó is nyilvánosságra került arról, ahogy a táncos kedvében lévő

Walker az egyik, majd nem sokkal később a másik nőt a melleinél fogva átöleli, miközben letolja a nadrágját.

Angol sajtóhírek szerint Walker fizetés nélkül hagyta el a szórakozóhelyet, így az egyik pincér utánaszaladt.

A focista azonban olyan állapotban volt, hogy képtelen volt fizetni, így a társaságából egy másik ember rendezte el a számlát.

A házasságban élő, négygyermekes édesapa komoly következményekkel nézhet szembe a tette után, többek között közszeméremsértéssel is megvádolhatják érte, és szabadságvesztéssel és pénzbírsággal is sújthatják.