Vágólapra másolva!
A magyar futsalválogatott szerdán - 1200 néző előtt - 6-0-ra legyőzte Görögországot. A hazai közönség legnagyobb örömére, a gödöllői Madarász János és Gyurcsányi Zsolt egyaránt két-két gólt szerzett.

A félidőben még csak 1-0 volt az állás, ám a második játékrészben beleerősített a magyar csapat, és végül úgy nyert 6-0-ra, hogy az utolsó percben háromszor is bevette a hellének kapuját. A két válogatott csütörtökön 18 órakor Dabason is megmérkőzik egymással.

Barátságos mérkőzés:
Magyarország - Görögország 6-0 (1-0) (videoösszefoglaló)
Gödöllő, Szent István Egyetem Sportcsarnoka, 1200 néző
vezette: Török Károly, Nyekita Dezső, Ember Tibor, Vámos Tamás
Magyarország: Tóth Gy. - Tóth Sz., Baranyai, Madarász, Lódi. Csere: Gyurcsányi, Szimcsák, Szabó, Takó, Brinszky, Berkes, Csúri, Sivák, Tihanyi. Szövetségi kapitány: Kozma Mihály.
Görögország: Pappasz - Kavadiasz, Szojlemesz, Karaszavasz, Mostriosz. Csere: Buszborasz, Grizalisz, Biszbikisz, Panu, Triantisz, Murdokutasz, Mexisz, Ziakasz, Kardaszisz. Szövetségi kapitány: Gugolisztasz Grigorisz.
gól: Madarász (3., 23.), Takó (25.), Brinszky (40.), Gyurcsányi (40., 40.)
sárga lap: Grizalisz, Triantisz

A magyarok kapitánya, Kozma Mihály az mlsz.hu-n értékelte a találkozót: "Amióta én készítem fel a csapatot, talán most játszottuk a legjobban a letámadásos taktikát. Ezzel együtt nem volt könnyű dolgunk: a görögök két éve, az Eb-selejtezők idején is megnehezítették a dolgunkat, és most is bunkervédekezéssel próbálkoztak. A mai napon azonban a mieink jóval dinamikusabbak, agresszívabbak és eredményesebbek voltak, így a vendégkapus remeklése ellenére arattak magabiztos győzelmet."