Vágólapra másolva!
Négy találkozó is 1-0-ra végződött a labdarúgó Soproni Liga második fordulójában: a Diósgyőr a Kaposvárt, ZTE a Kecskemétet, a Fehérvár a Haladást, a Nyíregyháza pedig a Siófokot verte hazai pályán egy góllal. A Paksi FC-REAC bajnoki a világítás meghibásodása miatt 50 perces késéssel kezdődött csak el, s a változás a fővárosi csapatot dobta fel, amely 3-1-re győzött idegenben.

Soproni Liga, 2. forduló:
Diósgyőri VTK - Gabona Trans-Kaposvár 1-0 (1-0)
Miskolc, 4500 néző, V: Berger
Diósgyőr: Köteles - Kamber, Sebők V., Milicic, Gohér - Pintér Z., Vranjesevic (Pelecaci, 53.), Stanic (Takács P., 66.), Ahodikte - Homma (Lipusz, 78.), Tóth M.
Kaposvár: Kovács Z. - Graszl K., Ribi, Zahorecz, Bogdán G. - Kovácsevics, Obric, Szakály D. (Pintér L. 64.), Grúz (Farkas Z. 83.) - Farkas K., Bozovic.
gól: Homma (19.)
sárga lap: Tóth M. (79.), Kamber (82.), illetve Graszl K. (18.), Grúz (31.), Obric (67.)

Élvezetes és küzdelmes első 45 percet produkáltak a csapatok, a Diósgyőr óriási elszántsággal rohamozott, és a gólon kívül több ziccert is kihagyott.

A szünet után a Kaposvár rákapcsolt, szinte állandóan a hazai térfélen folyt a játék. Bozovic óriási egyenlítési lehetőséget szalasztott el, de hiába játszottak a somogyiak mezőnyfölényben, a kapu előtti határozatlanságuk miatt pont nélkül kényszerültek távozni Miskolcról.