Vágólapra másolva!
Buzsáky Ákos a Queens Park Rangers hivatalos weboldalának úgy nyilatkozott, hogy a sajtóhírekkel ellentétben nem távozik a londoni klubtól, amelynek edzőjével összetűzésbe keveredett.

Buzsáky Ákost hétfőn, a Watford elleni 3-1-es vereség után - sajtóhírek szerint - lefejelte edzője, Jim Magilton, akit a Queens Park Rangers vezetősége szerdán felfüggesztett a munkavégzés alól. A klub vizsgálatot folytat, és előfordulhat, hogy a szakvezetőt menesztik a klubtól, ám az sincs kizárva, hogy Magilson marad.

Ha az edző marad, akkor viszont Buzsáky távozhat - írják Angliában, ám hogy ez nem igaz, arról a Queens Park Rangers hivatalos honlapjának nyilatkozott a 27 éves magyar középpályás.

"Semmi nem igaz a hírből" - fogalmazott Buzsáky arra a felvetésre, igaz-e, hogy a klubnál bejelentette távozási szándékát. "Teljes energiámmal a következő mérkőzésre, a West Bromwich Albion elleni, hétfői találkozóra koncentrálok."

"Jó helyzetben vagyunk, három pont választ el minket a rájátszást érő hatodik helytől, profi labdarúgóként csakis a hátralévő meccsekre fókuszálunk."

A QPR legutóbbi hét meccsén mindössze egyszer nyert, s az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság 12. helyén áll.