Vágólapra másolva!
A múlt szombati, Újpest elleni súlyos, 6-0-s vereséget követően a hétvégi, Siófok elleni hazai bajnokira tüntetést szervez a Ferencváros Szurkolók Szövetsége. A drukkerek azt tervezik, a K és L szektorokat üresen hagyják és a szervezett szurkolást is felfüggesztik.

"Megszégyenültünk Újpesten" címmel közleményt adott ki a Ferencváros Szurkolók Szövetsége, amely tüntetést szervez a Ferencváros szombati, hazai pályán rendezendő, Siófok elleni találkozójára.

"A szervezett szurkolói csoportok közösen emelik fel hangjukat az újpesti szégyen után.
A szombati, Siófok elleni meccstől fogva, határozatlan időre felfüggesztjük a szervezett szurkolást, a K-L szektorokat a szombati mérkőzés idejére üresen hagyjuk. Ezzel magunkat is sújtjuk, hiszen életünk a Ferencváros és az, hogy szurkolhassunk érte, de nincs más eszköz a kezünkben, mellyel kifejezhetnénk megalázottságunkat és azt a szégyent, melyet ez a csapat hozott ránk és 111 éves klubunkra.

Reményeink elszálltak és nagyon nehéz lesz őket visszahozni, és amíg a csapat nem azzal az alázattal és elszántsággal játszik, amely elvárható lenne tőle, mi sem fogjuk hangunkkal biztatni őket. Elhatározásunk szilárd és kérünk mindenkit, aki kijön a Siófok ellen, hogy támogasson minket, üresen hagyva a K-L szektorokat.

A csoportok a szektorok feletti karzatról fogják végignézni a mérkőzést. A tiltakozáshoz az FSzSz összes csoportja, a Green Monsters és az Eastern Greens is csatlakozott" - áll a közleményben.