Vágólapra másolva!
A hazai bundabotrányban elsők között őrizetbe vett Kenesei Zoltán egy év alatt hat kilót fogyott a börtönben, írja a Blikk.

Keneseit bűnszervezetben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalás, valamint más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt hat társával együtt tavaly június 28-án vették őrizetbe.

A Blikk megemlíti, hogy amíg a tavalyi elfogásakor Kenesei súlyfelesleggel rendelkezett, a szerdai bírósági tárgyalásra, amelyen az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról döntöttek, már lefogyva érkezett.

"A körülményekhez képest jó fizikai állapotban van, de azért láthatóan fogyott. Legalább öt-hat kiló lement róla. Látszik, hogy kimarad azokból a finomságokból, amelyeket én szoktam készíteni" - idézte a lap a korábbi élvonalbeli játékos édesanyját. A fogvatartottaknak egyébként naponta háromszori étkezés jár, ezekből egy mindig melegétel, és havonta egyszer kaphatnak csomagot, amelyben lehetnek élelmiszerek.

Ezen felül a börtönön belül édesség, zöldség és gyümölcs vásárlására is van lehetőség, úgyhogy Kenesei valószínűleg a rendszeres testmozgásnak köszönheti a fogyást.