Vágólapra másolva!
Bőle Lukács, a CSMS Iasi futballcsapatának magyar középpályása Dzsudzsák Balázs szabadrúgásgóljára és győzelemre számít a pénteki, magyar-román Európa-bajnoki selejtezőn.

Az évekig Kaposváron futballozó 25 éves középpályás, Bőle Lukács Gazeta Sporturilor román sportnapilap kérdésére azt mondta, reméli, hogy a magyar labdarúgó-válogatott legyőzi Romániát a pénteki Európa-bajnoki selejtezőn.

"Eldöntöttük a csapattársaimmal, hogy együtt nézzük meg a meccset a tévében, és nagyon remélem, hogy a magyaroké lesz a három pont" - nyilatkozta.

Hozzátette, hogy a legnehezebb helyzetet az edzőváltás okozhatja, hiszen a csapat még nem ismerhette meg az új kapitány, Bernd Storck stílusát és nem biztos, hogy tudott ahhoz alkalmazkodni.

"Hiszek a győzelemben, és minden reményem Dzsudzsák Balázsban van. Szerinte szerez egy szabadrúgásgólt és az meghozza a győzelmet. Évtizedek óta várunk arra, hogy a válogatott végre eljusson egy nemzetközi tornára. A stadionban telt ház lesz, és nagyon remélem, hogy semmilyen incidensre nem kerül sor a szurkolók között. Az nagy szégyen lenne."