Ventillátorok mentették meg Berkiék edzéseit

Vágólapra másolva!
A nyári hőség az olimpiára készülő magyar tornászok dolgát is alaposan megnehezítette a hazai szövetség beszámolója szerint.
Vágólapra másolva!

"A kánikulában kaptunk ventillátorokat, ezek sokat segítettek abban, hogy a rekkenő hőség miatt ne kelljen edzést kihagynunk. Jó, hogy már fellélegezhetünk" - idézte a Magyar Torna Szövetség szerdai közleménye Kovács Istvánt. Berki Krisztián és a szintén lólengésben induló Hídvégi Vid trénere hozzátette, minden a tervek szerint zajlik. "Olimpikonjaink kiegyensúlyozottak, és teljes erőbedobással edzenek."

"Az edzéseimnek vannak olyan fázisai, amikor csak teljes gyakorlatokat végzek egymás után, ezekre százalékos értékelést kapok az edzőmtől, de a gyakorlatrészleteket is folyamatosan tökéletesítjük" - nyilatkozta Berki Krisztián. "Egyetlen halvány hibát sem hagy szó nélkül az edzőm. A legapróbb hibalehetőségeket is végigbeszéljük."

Berki és Hídvégi, valamint a játékokon szereplő harmadik magyar tornász, Böczögő Dorina július 21-én utazik Londonba. A férfi selejtezőre július 28-án, a nőire 29-én kerül sor.