Csipes Tamara: Olyan tökéletes pályát jöttem, mint még életemben soha

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, kajak, döntő, Csipes Tamara, 2020.08.05.
Tokió, 2021. augusztus 5. Az ezüstérmes Csipes Tamara a női kajak egyesek 500 méteres versenyének döntője után a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpián a Sea Forest Kajak-kenu Pályán 2021. augusztus 5-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Csipes Tamara ezüstérmes lett női K-1 500 méteren a tokiói nyári olimpiai játékokon. A magyar versenyző az M4 Sportnak rendkívül boldogan értékelte a látottakat.
Vágólapra másolva!

"Annyi munkám van ebben, hogy azt el sem hiszitek. Annyira boldog vagyok és megkönnyebbült, tudtam, hogy ez bennem van, de az volt a legnehezebb, hogy elhiggyem. Kozák Danutával 18 éves korom óta versenyzek és folyamatosan mögötte értem célba második helyen.

Életem lehetősége volt, amit nem szerettem volna elszalasztani.

Olyan tökéletes pályát jöttem, mint még életemben soha.

Éreztem, hogy közel voltam Lisa Carringtonhoz, de nem mertem gyorsabban menni a közepén, mert féltem, hogy elfogyok a végére. Kitűztem a célt, hogy tökéletes pályát jöjjek, amivel el is értem a célom" - mondta a 31 éves sportoló.