Vágólapra másolva!
Csoportgyőztesként jutott tovább, s a LEN-kupa legjobb 16 együttese között folytathatja a Ferencváros férfivízilabda-csapata, miután a spanyolországi selejtezőcsoport vasárnapi rangadóján egy góllal nyert a hazai CN Mataróval szemben. Az utolsó csoportmérkőzését megnyerte a Szeged is, a Tisza-partiak a második helyen jutottak tovább.

LEN-kupa, a nyolcaddöntőbe jutásért, F csoport:
Jégcsillag-FTC - CN Mataro (spanyol) 7-6 (3-2, 1-1, 2-1, 1-2)
a magyar góldobók:
Lehmann 3, Suti 2, Tóth L., Balatoni 1-1.

A csoportbeli másik két riválisát - a bukaresti Rapidot és a török Heybelliada Istanbult - egyformán legyőző magyar és spanyol csapat zárónapi összecsapásán már nem a továbbjutás, hanem a csoportelsőség volt a tét. Ezt a Ferencváros szerezte meg, amely küzdelmes mérkőzésen egyetlen góllal ugyan, de végig vezetve, összességében biztosan nyert a matarói gárda ellen.

LEN-kupa, a nyolcaddöntőbe jutásért, D csoport:
Szeged-Beton VE - Duisburg (német) 9-7 (1-2, 2-1, 3-2, 3-2)
a magyarok góldobói:
Torday 3, Varga, Molnár, Szűcs 2-2

A nagy tét miatt a szegedi csapat az első két negyedben idegesen játszott. Horváth Viktor edző viszont a félidőben megnyugtatta tanítványait, így a folytatásban Tordayék higgadtabban kombináltak, s végül megérdemelten nyertek.

a csoport másik mérkőzésén:
Polar Bears Ede (holland) - Hania (görög) 10-9 (2-2, 3-3, 3-2, 2-2)

a D csoport végeredménye (az egymás elleni eredmény döntött):
1. Hania 4 pont (28-27)
2. Szeged 4 (25-19)
3. Duisburg 2 (25-27)
4. Polar Bears 2 (21-26)

A második számú európai vízilabdás kupasorozat állva maradt 16 csapatát a folytatásban 8 párba sorolják, s oda-vissza alapon, egyenes kieséses rendszerben zajlik tovább a küzdelem. A sorsolást jövő vasárnap, Budapesten tartják.