Vágólapra másolva!
Orbán Annamária (DVSC-Aquaticum) gyermeket vár, Siti Eszter (Krim Ljubljana) pedig sérült, így rájuk a továbbiakban nem lehet szavazni az E.on Kézilabda Gála All Star-voksolásán. A jelöltek közé bekerült Ruta Latakaité, a debreceniek irányítója, a poszt Gála-aspiránsai között a szavazatok száma azonos értékről indul újra.

Két héttel a szavazás lezárulta előtt tekintsük át az E.on Kézilabda Gála All Star-gála posztonkénti állást.

A kapusok között úgy tűnik, szinte eldőlt már a verseny. Nyugaton a két győri kapus, Pálinger Katalin és Herr Orsolya meggyőző fölénnyel áll az élen, a dunaújvárosi Paula Ungureanu és a cornexis Fekete Csilla a 10 százalékot sem érte el. Keleten a debreceni Triffa Ágnes 39 százalékkal vezet, a két ferencvárosi hálóőr, Haris Katalin és Pastrovics Melinda fej-fej mellett küzd a második helyért.

A jobbszélsőknél Katarína Mravíkova (Győri Audi ETO), illetve Kovacsicz Mónika (Budapest Bank-FTC) vezet, de esélyes még a gálaszereplésre Balogh Beatrix (Cornexi), Lovász Zsuzsa (Dunaferr), illetve Csáki Viktória (DVSC) és Földes Kata (Hódmezővásárhely) is.

Balszélen a győri Vérten Orsolya és a jelenleg csapat nélküli Kenyeres Fanni helyzete biztosnak tűnik, noha az újvárosi Vincze Melinda még utolérheti őket, Keleten viszont Juhász Gabriella (FTC), Kirsner Erika (Hypo) és Nagy Ivett (DVSC) kiélezett csatát vív..

Irányítóposzton Görbicz Anita (Győr) és Ferling Bernadett (Dunaferr) helye szinte százszázalékos, a másik oldalon Orbán és Siti kiesésével Szucsánszki Zitát (FTC) Latakaité szoríthatja meg.

Jobbátlövő poszton nyugaton a két győri bombázót, Hornyák Ágnest és Aurelia Bradeanut az aalborgi, exgyőri klasszis, Mehlmann Ibolya szorongatja, míg Kelet csapatában Németh Helga (FTC) mellett a debreceni Benyáts Beatrix, illetve a másik ferencvárosi, Soós Viktória érthet célba.

A balátlövőknél Tápai Szabina (Cornexi) negyedik gálájára készülhet, a november 18-i állás szerint Tomori Zsuzsanna (Győr) a befutó, a másik félnél Tóth Tímea (Hypo) és Zácsik Szandra (FTC) mellett Szűcs Gabriella bízhat még a jó hajrában.