Vágólapra másolva!

Elszabadult lovaskocsival ütközött a Kecskemét kéziedzője

A Székkutas és Orosháza között történt péntek esti balesetben egy lovaskocsi és egy személyautó ütközött össze, a balesetben hárman sérültek meg, köztük a Pajor Pálinka Kecskemét kézilabdacsapatának edzője, Avar György és felesége.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Szenti Szabolcs elmondta: a főút közelében egy földes úton haladt a lovaskocsi, amikor irányítója, egy ittas férfi leesett a bakról. Az állatok megvadultak, felszaladtak a 47-es főútra, ahol a lovaskocsi összeütközött egy személyautóval.

Forrás: MTI

A felismerhetetlenségig összetört autóban ketten utaztak, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A lovaskocsit irányító férfi könnyebben sérült meg. Az egyik ló a balesetben elpusztult.

Feyér Zoltán, a Pajor Pálinka Kecskeméti SE ügyvezetője megerősítette, hogy Avar György és felesége szenvedett közlekedési balesetet.

"Már beszéltem Gyurival, ő nincs rosszul, a felesége viszont komolyabban megsérült. Reméljük, minél előbb felépülnek, és az edzőt várjuk vissza a csapathoz" - nyilatkozta Feyér Zoltán.

A csapat a hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést, legközelebb kedden, a szlovákiai Eperjesen találkozik a magyar bajnokság alapszakaszában, a Barátság Kupában szereplő Tatran Presovval, majd november 26-án fogadja az Orosházát.