Vágólapra másolva!
Egy visszakérdezés és egy mosoly, ennyivel intézte el Kásás Tamás a visszatérést Kemény Dénessel, a vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával.

Kásás a Vlv.hu-nak elmondta, miután tavaly nyáron lemondta a vb-szereplést, hamarosan hiányozni kezdett neki a közeg.

"Amikor néztem a fiúkat a vb-n, hiányzott, hogy ott legyek, rossz volt nézni az egészet tévén keresztül. A vb-t nézve jelentkezett bennem először az érzés: talán átgondolhatnám ezt még egyszer. Pár hete szóltam Dénesnek, hogy szeretnék beszélni vele. Tulajdonképpen játékra jelentkeztem, és ő beleegyezett" - mondta Kásás, aki elárulta, egy szálloda halljában találkozott a szövetségi kapitánnyal.

"Vagy öt percig beszélgettünk semleges kérdésekről, főleg a vízilabdával kapcsolatos dolgokról, aztán megkérdezte, hogy hát mi újság van velem. Erre visszakérdeztem, hogy szeretné-e, ha ezekről a dolgokról a jövőben megint úgy beszélgessünk, mint játékos és az edzője. A válasz egy mosoly volt és ezzel nagyjából túl is voltunk a dolgon."

Kemény Dénes csütörtökön hirdette ki az Eb-re készülő 18 fős keretet, amelyben a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás neve is szerepel.

Az Eb-re készülő magyar válogatott-keret:
kapusok: Baksa László, Decker Attila, Szécsi Zoltán
mezőnyjátékosok: Biros Péter, Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Katonás Gergely, Kásás Tamás, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Steinmetz Ádám, Szivós Márton, Török Béla, Turzai Gábor, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton.