Vágólapra másolva!
Nincs komoly sérülése Szepesi Ivettnek, akire egy hazai szurkoló ráesett a lelátóról a Ferencváros-Győr nőikézilabda-rangadón. A Fradi közleményben kért elnézést a történtekért.

Leárulózta beállósát a Valcea elnöke

Hihetetlen esemény történt a szerdai, FTC Rail Cargo Hungária - Győri Audi ETO nőikézilabda-mérkőzésen, amikor a lelátóról egy hazai szurkoló pont a győri kispadra esett, és maga alá gyűrte Szepesi Ivettet.

A mérkőzésen jelen lévő Dr. Szálasy László csapatorvos azonnal megvizsgálta a játékost, akinek szerencsére nem esett baja. "Játékosunk a háti gerinc tájékán zúzódást szenvedett el, állapota már sokat javult, és rövid pihenőt követően a sportterhelést várhatóan folytatni tudja" - nyilatkozta Dr. Szálasy László.

Az FTC kézilabda-szakosztálya közleményt adott ki, amelyben bocsánatot kért a történtek miatt.

"Az egyik szurkoló a szerdai találkozón a túlzottan heves buzdítás következtében - a kispad felett szurkolva - a korláton átbukva, sajnálatosan ráesett a győri csapat egyik játékosára. A népligeti csarnok megépülése, vagyis 1997 óta nem történt hasonló eset az arénában. A Ferencvárosi Torna Club Kézilabda Szakosztálya az eset miatt sajnálatát fejezi ki a Győri Audi ETO KC játékosai és vezetése felé. Szerencsére az ijedtségen kívül - tudomásunk szerint - nem történt komolyabb sérülés. A jövőben természetesen még kiemeltebb figyelmet fordítunk a biztonság ezen részére."

"Ott voltam a mérkőzésen, és bevallom, nem emlékszem, hogy ilyet valaha láttam volna" - mondta az [origo] megkeresésére Kersch Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség megbízott főtitkára, akitől azt kérdeztük, indít-e vizsgálatot az MKSZ a történtek miatt, illetve számíthat-e bármilyen büntetésre a rendező klub.

"Nem szeretnék semmit sem prejudikálni, szeretném a hivatali utat bejárni. Azaz megvárom az ellenőri jelentést, és valószínűleg biztonsági vezetőnk hatáskörébe utalom az esetet, hogy megvizsgáljuk, a baleset megelőzhető lett volna vagy sem. Úgy gondolom, az ügy az etikai és fegyelmi bizottság elé kerül majd."