Egy másodperccel a vége előtt bukta a csoportelsőséget az OSC

Vincze Balázs, az OSC edzője, volt vízilabda-válogatott
Hódmezővásárhely, 2013. április 17. A szegedi csapat vezetőedzője, Vincze Balázs az A-HÍD Szeged VE - Crvena Zvezda férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, Hódmezővásárhelyen 2013. április 17-én. A Szeged együttese 7-5-re kikapott a szerbektől. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Az OSC döntetlent játszott a házigazda olasz Brescia csapatával a férfi vízilabda Bajnokok Ligája második selejtezőkörének vasárnapi, harmadik fordulójában, ezzel továbbjutott.

Az európai szövetség (LEN) honlapja szerint a magyar együttes az első negyedben már négy góllal is vezetett, a házigazdák azonban a negyedik felvonás - egyben a mérkőzés - vége előtt egy másodperccel egyenlítettek.

Az OSC csapatából négy játékost - Slobodan Nikicet, Kovács Gábort, Bátori Bencét és Gór-Nagy Miklóst - is cserével végleg kiállítottak.

Vincze Balázsékat jól megszórták a bírók Forrás: MTI/Kovács Anikó

Eredmény:
Bajnokok Ligája, 2. selejtezőkör, 2. forduló:
F csoport (Brescia):
A-Híd OSC Újbuda - AN Brescia (olasz) 11-11 (5-1, 2-3, 3-5, 1-2)
a magyar csapat góldobói: Bátori 4, Zalánki 3, Salamon 2, Drasko Brguljan, Nikic 1-1
A csoport végeredménye: 1. AN Brescia 7 pont, 2. A-Híd OSC Újbuda 5, 3. Szintez Kazany (orosz) 4, 4. VK Crvena zvezda (szerb) 0

később, E csoport (Eger):
ZF-Eger - VK Mornar Split (horvát) 13.30

A küzdelmek négy csoportban zajlanak, ezekből az első kettő jut tovább. A csoportelsőket a másodikokkal sorsolják össze és oda-visszavágós párharcban dől el, melyik négy csapat kerül fel a főtáblára, ahol már ott van nyolc kiemelt együttes. Az elitnek tagja a Szolnoki Dózsa-Közgép, amely a hatos döntő házigazdája lesz.