Rácsapott a kispadra, eltört a karja az NBA-játékosnak

Oklahoma City Thunder v New York Knicks GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
NEW YORK, NY - NOVEMBER 28: Enes Kanter #11 of the Oklahoma City Thunder reacts against the New York Knicks during the first half at Madison Square Garden on November 28, 2016 in New York City. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Michael Reaves/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az Oklahoma City Thunder hiába nyert 109-98-ra a Dallas Mavericks ellen, nem mindenki volt elégedett a saját teljesítményével.

Azt nem mondjuk, hogy Enes Kanternek, a Thunder 210 centis svájci centerének különösebben jó meccse lett volna, hiszen csak kilenc percet kapott edzőjétől, igaz ennyi idő alatt is összeszedett négy pontot és négy lepattanót, meg két személyi hibát. Hogy min húzhatta föl magát a második negyedben, az titok, a gyors lefolyású dühroham azonban kellemetlenül fájó eredménnyel járt:

Az első jelentések szerint Kanternek eltört az alkarja, és várhatóan hat-nyolc hetes kényszerpihenő elé néz. Billy Donovan, a Thunder vezetőedzője bizonyára nem boldog, hogy a palánk alatt amúgy sem erős csapata elveszíti a center poszton egyik leghatékonyabb, a szezonban 14,6 pontot és 6,8 lepattanót jegyző játékosát.