Vágólapra másolva!
Yvonne Turner három szezon után távozik Sopron Basket női kosárlabda-csapatától. Az amerikai légiós Oroszországban folytatja pályafutását: ősztől a Nagyezsda Orenburg játékosa lesz.

A 31 éves kosaras három szezont játszott Sopronban. A Nebraskában született játékos – aki magyar állampolgársággal is rendelkezik - már a télen elkezdte tanulni a magyar himnusz szövegét, mert ott lesz a női kosárlabda-válogatottal a júniusi Európa-bajnokságon.

Turnernek az Euroliga idei szezonjában 13.8 pontos átlaga volt. A Sopron Baskettől három bajnoki címmel, két Magyar Kupa-győzelemmel és egy Euroliga ezüstéremmel távozik.

Egy amerikai lány, aki megtanulta a magyar himnuszt

A Nebraskában született kosárlabdázó, a magyar állampolgársággal is rendelkező Yvonne Turner már a télen elkezdte tanulni a magyar himnusz szövegét, mert ott akar lenni a női kosárlabda-válogatottal a júniusi Európa-bajnokságon. Előbb azonban pénteken és vasárnap lesz dolga, mert klubcsapata, a Sopron Basket az Euroliga Final Fourjában először az orosz Jekatyerinburg ellen lép pályára.